Over ons

Auditiek Lammers is een initiatief van Ron en Betty Lammers.

Ron Lammers

Auditiek Lammers

Auditiek Lammers is een initiatief van Ron en Betty Lammers. Ron is in 1987 na zijn middelbare opleiding als leerling-audicien gaan werken. Gedurende de eerste jaren heeft hij veel praktijk ervaring opgedaan in binnen- en buitendienst. Tijdens die eerste periode heeft hij naast een interne opleiding ook de opleiding tot vakbekwaam audicien succesvol afgesloten. Naast de halfjaarlijkse bijscholing volgt hij de nieuwste ontwikkelingen op hoortoestelgebied op de voet door de internationale beurzen in Duitsland en soms ook Amerika te bezoeken.

Het feit dat er in de branche een verschuiving plaatsvindt van meer specialistische audicienbedrijven naar commerciële ketenbedrijven is één van de redenen om de keuze te maken voor een zelfstandig audicienbedrijf. Hierin kan hij zijn kennis en ervaring volledig inzetten om voor een ieder een passende hooroplossing te bieden zonder beperkt te worden door van hoger hand opgelegde financiële afwegingen. Zijn idealisme werd verder vormgegeven door als enige audicien 7 jaar deel uit gemaakt te hebben van het hoofdbestuur van de belangenvereniging voor slechthorenden, de Stichting Hoormij ( voorheen NVVS ).

Betty heeft na haar middelbare opleiding de PABO succesvol afgesloten en o.a. stage gelopen op een school voor slechthorende kinderen en kinderen met spraak- en taalmoeilijkheden in Enschede. Ook zij is inmiddels afgestudeerd en mag zich vakbekwaam triage audicien noemen.

mail-contact
www.auditiek.nl

info@auditiek.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Mr. P.J. Troelstralaan 199
9402 BG Assen
Tel. 0592 - 352222
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00 uur

Waterstraat 139
9934 AT Delfzijl
Tel. 0596 - 650050
Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
9:00 - 17:00 uur
( Donderdag op afspraak )