Signia

Hoortoestellen

Laatste ontwikkelingen

Signia Hoortoestellen

Signia stapt in artificial intelligence
met de Signia assistant.

Via de Signia-app op uw smartphone biedt artificial intelligence
van de Signia Assistant 24 uur per dag ondersteuning door middel van
geluidsaanpassingen. Het enige wat u nodig heeft is uw Signia
Xperience hoortoestellen en de Signia-app. En alle veranderingen die u met behulp van de Assistant heeft doorgevoerd kunnen wij als audicien gebruiken om uw hoortoestellen nog beter af te stellen.

Signia Xperience

Het revolutionaire Signia Xperience platform bevat de eerste akoestische en bewegingssensoren. Daarmee krijgen hoortoestellen een nieuw ‘zintuig’ dat begrijpt wat de drager werkelijk wil horen.

Signia

Life Sounds Brilliant

Slechts één jaar na de overname van de audiologiebusiness van Siemens naar de Sivantos Groep, kijkt de onderneming terug op een recordjaar qua omzet en winst. Tegelijkertijd introduceert Sivantos het nieuwe premium hoortoestelmerk Signia. Met een strategie die is gericht op winstgevende groei werkt Sivantos nu aan de lancering van omvangrijke nieuwe initiatieven, waarmee zij de grootste aanbiedàer binnen de hoorindustrie wil worden.

Met het oog op een duurzame en onafhankelijke toekomst introduceert Sivantos Signia, haar nieuwe premium hoortoestelmerk. 

Sivantos wil met Signia haar marktaandeel vergroten, door een jonger en breder publiek aan te spreken met communicatie op maat via eigentijdse kanalen. Dit betekent ook dat het merk een meer emotioneel, flexibel en menselijk imago zal krijgen, terwijl de Siemens-waarden van weleer intact blijven.

mail-contact
www.auditiek.nl

info@auditiek.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Mr. P.J. Troelstralaan 199
9402 BG Assen
Tel. 0592 - 352222
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00 uur

Waterstraat 139
9934 AT Delfzijl
Tel. 0596 - 650050
Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
9:00 - 17:00 uur
( Donderdag op afspraak )