Oticon

Hoortoestellen

Laatste ontwikkelingen

Oticon Hoortoestellen

Oticon's unieke BrainHearing™-filosofie
Ze denken anders over gehoorverlies: We beginnen met de hersenen. Dat is omdat u eigenlijk hoort met uw hersenen, niet met uw oren.

Door te begrijpen hoe de hersenen geluid begrijpen, kunnen u effectiever helpen met hoortoestellen. Bovendien kunt u begrijpen hoe ze de hersenen beschermen tegen risico’s gerelateerd aan gehoorverlies, zoals cognitieve achteruitgang.

Eerst heeft Oticon een nieuw
geluidsparadigma geïntroduceerd
De revolutionaire Oticon Opn™ brak met de gebruikelijke manier waarop mensen met gehoorverlies in lawaaiige omgevingen worden ondersteund.
In plaats van een sterke directionaliteit toe te passen en omgevingsgeluiden buiten te sluiten, ging er voor hen een wereld open. Oticon Opn levert wat de hersenen nodig hebben om geluid te begrijpen.

Oticon Opn S
tilt het nu naar een hoger niveau
Oticon Opn S breekt met een natuurkundige wet en biedt verdere verbeteringen in op het gebied van spraakverstaan en luisterinspanning. Mogelijk gemaakt door het nieuwe, geavanceerde Velox S™ platform, brengt Oticon Opn S, de open soundervaring en unieke voordelen van BrainHearing™ naar nieuwe gebieden.

Oticon

Open en nieuwsgierig

Oticon stopt nooit met verkennen en leren over gehoorverlies. Ze werken voortdurend samen met met meer dan 13.000 hoortoestelgebruikers en hoorzorgprofessionals die ze helpen begrijpen wat mensen nodig hebben en wensen.

Oticon

People First

Oticon's visie
Een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is.


Oticon's missie
Wij dagen conventies uit en verleggen de grenzen van technologie om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen.

Oticons missie begon meer dan 100 jaar geleden. In 1904 wilde Hans Demant zijn vrouw Camilla een beter leven geven, ongehinderd door haar gehoorverlies. Hans hielp Camilla met een van de eerste elektronische hoortoestellen ter wereld.

Vanuit dit fundament van zorg groeide Oticon met een passie om mensen te helpen die hoorondersteuning nodig hebben. Ze werken voortdurend toe naar hun visie van een wereld waarin gehoorverlies geen beperking is. Ze innoveren levensveranderende technologie – en als dat betekent dat ze conventies moeten uitdagen, dan doen ze dat.

mail-contact
www.auditiek.nl

info@auditiek.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Mr. P.J. Troelstralaan 199
9402 BG Assen
Tel. 0592 - 352222
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00 uur

Waterstraat 139
9934 AT Delfzijl
Tel. 0596 - 650050
Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
9:00 - 17:00 uur
( Donderdag op afspraak )