Audio Service

Hoortoestellen

Laatste ontwikkelingen

Audio Service Hoortoestellen

Audio Service heeft al zijn in-het-oor en achter-het-oor hoortoestellen met het chip-platform G5 uitgerust. De G5 chip staat voor natuurlijk ruimtelijk horen. In aanvulling werd vervolgens het multi-microfoon systeem “Audiotronic” voor achter-het-oor hoortoestellen gepresenteerd. Het simuleert de eigenschappen van het menselijk oor en belooft door het omzetten van hogere en lagere frequenties een authentieke hoorbelevenis. Een ander nieuwtje van Audio Service is de headset voor in-het-oor hoortoestellen met geïntegreerde draadloze spoel waarmee een “ear to ear” verbinding wordt gegarandeerd. De gratis Audio Service Smart Remote App is de praktische afstandsbediening van het hoortoestel. Hiermee kunt u zelf instellingen zoals het hoorpgramma, volume en geluid – zonder extra accessoires – zeer discreet veranderen.

Audio Service

De nieuwe Quix, de instant CIC,  voor meer dan 70% van de gehoorgangen geschikt, is zelfs te krijgen met 75% vergoeding van uw zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden voor U.

Audio Service

Net zo veelzijdig als uw verwachtingen

Het van oorsprong Duitse Audio Service ontwikkelt al meer dan 40 jaar hoorsystemen. Hun experts die actief zijn op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie, zijn voortdurend op zoek naar aspecten van het horen in en rond het oor die verder kunnen worden verbeterd. Daarbij staan uw wensen en individuele behoeften centraal.

De kerncompetentie van Audio Service bestaat uit IHO-hoorsystemen (in het oor). Daarnaast bieden zij een compleet productenpalet met AHO-hoorsystemen (achter het oor), open aanpassingen, RIC-hoorsystemen (Receiver In Canal), otoplastieken en een scala aan accessoires.

En dat doen ze niet alleen in Duitsland en Nederland, maar in meer dan 30 landen over de gehele wereld.

mail-contact
www.auditiek.nl

info@auditiek.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Mr. P.J. Troelstralaan 199
9402 BG Assen
Tel. 0592 - 352222
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00 uur

Waterstraat 139
9934 AT Delfzijl
Tel. 0596 - 650050
Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
9:00 - 17:00 uur
( Donderdag op afspraak )