WIDEX MOMENT™

Hoortoestellen

WIDEX MOMENT™

WIDEX PureSound™

INTELLIGENT TODAY
SMARTER TOMORROW

 Decennialang heeft de hoortoestelindustrie – min of meer gedwongen – moeten accepteren dat een hoortoestel, hoe goed dit ook is, altijd klinkt als een hoortoestel. Door de gebruiker wordt dit vaak omschreven al blikkerig en kunstmatig en klinkt het niet als het natuurlijke en genuanceerde geluid dat men zich herinnert van de tijd van dat het gehoorverlies er nog niet was.

Bij Widex stopt dat tijdperk nu. We weten dat de beste luisterervaring begint met een perfect geluidsaanbod in het oor.

Met de nieuwe WIDEX MOMENT™ maken we dit waar. We hebben een revolutionaire manier gevonden om het geluid te verwerken: een ultra-snel signaalpad, de z.g. ZeroDelay™, dat voorkomt dat onaangename artefacten resulteren in het typische hoortoestelgeluid. We noemen deze nieuwe manier van geluidsverwerking WIDEX PureSound™.

Bovendien is WIDEX MOMENT™ de tweede generatie Widex-hoortoestellen met machine learning (een vorm van kunstmatige intelligentie), die op grond van eerdere ervaringen kan voorspellen wat de geluidsvoorkeuren van de individuele gebruiker zullen zijn.

WIDEX MOMENT™ is op het ogenblik leverbaar in vijf modellen: twee in-het-oortoestellen en drie achter-het-oortoestellen. Het meest in het oog springende model is daarbij de mRIC R D, het kleinste oplaadbare lithium-ion RIC-hoortoestel ter wereld, dat bovendien rechtstreeks met veel smartphones kan worden verbonden.

De bijbehorende app is doorontwikkeld op grond van eerdere gebruikerservaringen en is nu nog intuïtiever. De app biedt veel mogelijkheden om het hoortoestel nog meer naar wens in te stellen.

Bij Widex vinden we geluidskwaliteit het allerbelangrijkst. Dat staat altijd op de eerste plaats – het is tenslotte een hoortoestel.

Widex Moment™

Welkom in een nieuw luistertijdperk, waarin de kwaliteit van uw luisterervaring zich ontwikkelt in real time en real life. 

mail-contact
www.auditiek.nl

info@auditiek.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Mr. P.J. Troelstralaan 199
9402 BG Assen
Tel. 0592 - 352222
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 17:00 uur

Waterstraat 139
9934 AT Delfzijl
Tel. 0596 - 650050
Openingstijden:
Dinsdag, Woensdag en Vrijdag
9:00 - 17:00 uur
( Donderdag op afspraak )